Chili con carne met barbie

Chili con carne met barbie


Chili con carne met barbieIn dit leuke kook spel ga je koken met barbie. Je gaat Barbie helpen om een heerlijke chili con carne te maken voor Ken. Je gaat de chili con carne helemaal zelf maken, maar krijgt wel instructies van Barbie. Het maken van dit gerecht is verdeeld in 5 onderdelen. Allereerst begin je met het verzamelen van de ingredienten. Vervolgens ga je deze ingredienten koken. Daarna ga je de saus maken. En dan maak je het knoflookbrood. Tenslotte ga je het gerecht opdienen. Voor elk onderdeel krijg je een tijdslimiet. Je kunt het klokje onderaan het scherm zien lopen. Wanneer het klokje een heel rondje heeft gemaakt is je tijd om. Je moet het onderdeel dus hebben afgerond voordat de tijd om is. Lukt dit je niet dan moet je het opnieuw proberen. Lukt het wel dan kun je door naar het volgende onderdeel. Wanneer je alle onderdelen helemaal goed afrond zul je een heerlijke chili con carne maken. Dus gaat het jou lukken om Barbie te helpen met het maken van dit heerlijke gerecht voor Ken? Laat het nu zien en speel chili con carne met barbie op gratisspelletjes.nl.

Chili con carne met barbie

Instructies

Volg barbie's instructies op met je muis.

0

Spel omschrijving

Chili con carne met barbie

In dit leuke kook spel ga je koken met barbie. Je gaat Barbie helpen om een heerlijke chili con carne te maken voor Ken. Je gaat de chili con carne helemaal zelf maken, maar krijgt wel instructies van Barbie. Het maken van dit gerecht is verdeeld in 5 onderdelen. Allereerst begin je met het verzamelen van de ingredienten. Vervolgens ga je deze ingredienten koken. Daarna ga je de saus maken. En dan maak je het knoflookbrood. Tenslotte ga je het gerecht opdienen. Voor elk onderdeel krijg je een tijdslimiet. Je kunt het klokje onderaan het scherm zien lopen. Wanneer het klokje een heel rondje heeft gemaakt is je tijd om. Je moet het onderdeel dus hebben afgerond voordat de tijd om is. Lukt dit je niet dan moet je het opnieuw proberen. Lukt het wel dan kun je door naar het volgende onderdeel. Wanneer je alle onderdelen helemaal goed afrond zul je een heerlijke chili con carne maken. Dus gaat het jou lukken om Barbie te helpen met het maken van dit heerlijke gerecht voor Ken? Laat het nu zien en speel chili con carne met barbie op gratisspelletjes.nl.

Chili con carne met barbie

2013-10-28

Categorie: Barbie spelletjes

Played 1055 times

tags: Geen

Instructies

Volg barbie's instructies op met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...