Mario en Luigi

Mario en Luigi


Mario en LuigiDe gebroeders Mario en Luigi, de rode en de groene, je kent ze vast wel toch? Exclusief op GratisSpelletjes.nl nu het originele spel! Wij vonden ook dat wij een spelletje moesten hebben met Luigi, anders laten we hem in de steek en dat is natuurlijk niet wat wij willen. Beleef nu het waanzinnige avontuur. Spaar munten, dood de diertjes in het spel en versla de eindbaas, dat is het belangrijkste wat je moet doen in het spel. Zorg er voor dat je alles uit de kast haalt om de twee gebroeders de eindbaas te laten verslaan!

Mario en Luigi

Instructies

muis

0

Spel omschrijving

Mario en Luigi

De gebroeders Mario en Luigi, de rode en de groene, je kent ze vast wel toch? Exclusief op GratisSpelletjes.nl nu het originele spel! Wij vonden ook dat wij een spelletje moesten hebben met Luigi, anders laten we hem in de steek en dat is natuurlijk niet wat wij willen. Beleef nu het waanzinnige avontuur. Spaar munten, dood de diertjes in het spel en versla de eindbaas, dat is het belangrijkste wat je moet doen in het spel. Zorg er voor dat je alles uit de kast haalt om de twee gebroeders de eindbaas te laten verslaan!

Mario en Luigi

2013-03-11

Categorie: Mario spelletjes

Played 4330 times

Instructies

muis

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...