Mario Sterren

Mario Sterren


Mario SterrenWie kent Mario nou niet? De Italiaanse loodgieter die is uitgegroeid tot icoon voor nintendo. In Mario sterren gaat Mario voor de verandering sterren verzamelen in plaats van de prinses redden. Mario moet elke level alle sterren verzamelen om de deur te openen naar de volgende level. Net als in de originele Mario spellen spaart Mario ook op zijn weg de gouden munten. En ook in Mario Sterren moet Mario oppassen voor de kleine wezens die hem zijn leven kan kosten. Voor elke level krijg je maximaal 100 seconden de tijd om alle sterren te verzamelen en de deur te bereiken. Als je een level hebt gehaald, maar de tijd wilt verbeteren of nog een paar gouden munten bent vergeten kun je de level nog een keer spelen. Het maakt niet uit als je dan je leven verliest, eenmaal de level gehaald blijft de deur naar de volgende level open. Ga jij samen met Mario sterren verzamelen? Speel dan Mario sterren op gratisspelletjes.nl!

Mario Sterren

Instructies

Beweeg Mario met de pijltjestoetsen op je toetsenbord. Springen met Mario doe je met de spatiebalk of met de Z toets.

0

Spel omschrijving

Mario Sterren

Wie kent Mario nou niet? De Italiaanse loodgieter die is uitgegroeid tot icoon voor nintendo. In Mario sterren gaat Mario voor de verandering sterren verzamelen in plaats van de prinses redden. Mario moet elke level alle sterren verzamelen om de deur te openen naar de volgende level. Net als in de originele Mario spellen spaart Mario ook op zijn weg de gouden munten. En ook in Mario Sterren moet Mario oppassen voor de kleine wezens die hem zijn leven kan kosten. Voor elke level krijg je maximaal 100 seconden de tijd om alle sterren te verzamelen en de deur te bereiken. Als je een level hebt gehaald, maar de tijd wilt verbeteren of nog een paar gouden munten bent vergeten kun je de level nog een keer spelen. Het maakt niet uit als je dan je leven verliest, eenmaal de level gehaald blijft de deur naar de volgende level open. Ga jij samen met Mario sterren verzamelen? Speel dan Mario sterren op gratisspelletjes.nl!

Mario Sterren

2013-03-26

Categorie: Mario spelletjes

Played 4754 times

Instructies

Beweeg Mario met de pijltjestoetsen op je toetsenbord. Springen met Mario doe je met de spatiebalk of met de Z toets.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...