Super Mario Bros

Super Mario Bros


Super Mario BrosIn Super Mario Bros speel je mario zoals in een van de eerste mario spelletjes. Mario moet door de verschillende levels heen om de prinses te redden. Op zijn weg krijgt hij te maken met het leger van Bowser. De aartsvijand van Mario die de prinses gevangen houdt. Mario moet deze wezens zien uit te schakelen door op ze te springen. Onderweg verzamelt Mario ook gouden munten die hem punten opleveren. Mario kan groeien en sterker worden door paddenstoelen te eten die verstopt zitten in de vraagtekenblokken. Super Mario Bros is een super leuke mario spelletje dat zo origineel mogelijk is. Voor elke level krijg je een aantal seconden de tijd. Wanneer de tijd voorbij is en je de vlag aan het einde van de level niet hebt bereikt ben je game over. Elke seconde die je overhoudt aan het eind van elke level levert je extra punten op. Heb jij zin in een spelletje Super Mario zoals je gewend bent. Speel dan nu Super Mario bros op gratisspelletjes.nl!

Super Mario Bros

Instructies

Beweeg Mario met de pijltjestoetsen op je toetsenbord. Springen doe je met de pijltjestoets naar boven.

0

Spel omschrijving

Super Mario Bros

In Super Mario Bros speel je mario zoals in een van de eerste mario spelletjes. Mario moet door de verschillende levels heen om de prinses te redden. Op zijn weg krijgt hij te maken met het leger van Bowser. De aartsvijand van Mario die de prinses gevangen houdt. Mario moet deze wezens zien uit te schakelen door op ze te springen. Onderweg verzamelt Mario ook gouden munten die hem punten opleveren. Mario kan groeien en sterker worden door paddenstoelen te eten die verstopt zitten in de vraagtekenblokken. Super Mario Bros is een super leuke mario spelletje dat zo origineel mogelijk is. Voor elke level krijg je een aantal seconden de tijd. Wanneer de tijd voorbij is en je de vlag aan het einde van de level niet hebt bereikt ben je game over. Elke seconde die je overhoudt aan het eind van elke level levert je extra punten op. Heb jij zin in een spelletje Super Mario zoals je gewend bent. Speel dan nu Super Mario bros op gratisspelletjes.nl!

Super Mario Bros

2013-03-27

Categorie: Mario spelletjes

Played 6916 times

Instructies

Beweeg Mario met de pijltjestoetsen op je toetsenbord. Springen doe je met de pijltjestoets naar boven.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...