Barbie gaat fietsen

Barbie gaat fietsen


Barbie gaat fietsenBarbie heeft een nieuwe fiets gekregen! En in dit spelletje ga jij met barbie mee op de fiets. Het is de bedoeling om tijdens het fietsen alle punten te sparen die je maar kunt sparen. Deze punten kun je sparen door onderweg de hartjes, bloemetjes en vlindertjes te pakken. Om deze te pakken moet je wel goed opletten of je naar rechts of links moet. Soms moet je barbie zelfs laten springen met haar fiets om een bloemetje hoog uit de lucht te pakken. Maar je kunt ook punten verliezen. Punten verliezen gebeurt als je over modder of water heen rijdt. Als je over water heen rijdt gaan er 5 punten van je totale punten af. En als je over modder heen rijdt gaan er 10 af. Je moet dus tijdens het sparen van punten goed opletten om water en modder te ontwijken. Je kunt dit doen door eroverheen te fietsen, maar je kunt er ook over springen. Als jij genoeg punten hebt gespaard kun je aan het einde van de ronde leuke dingen kopen, maar je moet wel genoeg punten hebben. Dus ga jij mee met barbie op de fiets om alle punten te sparen. Speel dan nu barbie gaat fietsen op gratisspelletjes.nl!

Barbie gaat fietsen

Instructies

Bestuur barbie op de fiets met de pijltjestoetsen op je toetsenbord.

0

Spel omschrijving

Barbie gaat fietsen

Barbie heeft een nieuwe fiets gekregen! En in dit spelletje ga jij met barbie mee op de fiets. Het is de bedoeling om tijdens het fietsen alle punten te sparen die je maar kunt sparen. Deze punten kun je sparen door onderweg de hartjes, bloemetjes en vlindertjes te pakken. Om deze te pakken moet je wel goed opletten of je naar rechts of links moet. Soms moet je barbie zelfs laten springen met haar fiets om een bloemetje hoog uit de lucht te pakken. Maar je kunt ook punten verliezen. Punten verliezen gebeurt als je over modder of water heen rijdt. Als je over water heen rijdt gaan er 5 punten van je totale punten af. En als je over modder heen rijdt gaan er 10 af. Je moet dus tijdens het sparen van punten goed opletten om water en modder te ontwijken. Je kunt dit doen door eroverheen te fietsen, maar je kunt er ook over springen. Als jij genoeg punten hebt gespaard kun je aan het einde van de ronde leuke dingen kopen, maar je moet wel genoeg punten hebben. Dus ga jij mee met barbie op de fiets om alle punten te sparen. Speel dan nu barbie gaat fietsen op gratisspelletjes.nl!

Barbie gaat fietsen

2013-05-28

Categorie: Barbie spelletjes

Played 1074 times

Instructies

Bestuur barbie op de fiets met de pijltjestoetsen op je toetsenbord.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...