Barbie rapunzel

Barbie rapunzel


Barbie rapunzelIn dit leuke barbie spelletje ga je barbie rapunzel omtoveren tot een prachtige prinses. Je kunt allerlei mooie dingen veranderen en kiezen voor Barbie. Zo kun je bijvoorbeeld leuke schoenen kiezen voor Barbie. Je kunt ook een kleur kiezen voor haar jurk. Je klikt gewoon op 1 van de kleuren op het verfpalet en de kleur van barbie's jurk verandert. Niet alleen kun je een mooie kleur kiezen, maar je kunt haar jurk ook versieren met allerlei mooie bloemen. Je kunt de bloemen plukken en zelf plaatsen op de jurk. Daarnaast heb je ook keuze uit diamanten, vlinders en mooie strikjes. Verder kun je ook een mooie kapsel voor Barbie kiezen. En wat is een prinses nou zonder kroontje. Daarom kun je ook kiezen uit mooie kronen en natuurlijk een prachtige ketting erbij. Kortom je kunt Barbie zo mooi maken als jij maar wilt. Wanneer je iets hebt gekozen, maar je wilt het eigenlijk niet dan kun je gewoon op undo klikken rechtsonder op het scherm. Als je er helemaal klaar voor bent klik je op next en dan krijg je Barbie te zien met haar prins. Maak Barbie nu mooi voor haar prins en speel barbie rapunzel.

Barbie rapunzel

Instructies

Speel dit spelletje met je muis.

0

Spel omschrijving

Barbie rapunzel

In dit leuke barbie spelletje ga je barbie rapunzel omtoveren tot een prachtige prinses. Je kunt allerlei mooie dingen veranderen en kiezen voor Barbie. Zo kun je bijvoorbeeld leuke schoenen kiezen voor Barbie. Je kunt ook een kleur kiezen voor haar jurk. Je klikt gewoon op 1 van de kleuren op het verfpalet en de kleur van barbie's jurk verandert. Niet alleen kun je een mooie kleur kiezen, maar je kunt haar jurk ook versieren met allerlei mooie bloemen. Je kunt de bloemen plukken en zelf plaatsen op de jurk. Daarnaast heb je ook keuze uit diamanten, vlinders en mooie strikjes. Verder kun je ook een mooie kapsel voor Barbie kiezen. En wat is een prinses nou zonder kroontje. Daarom kun je ook kiezen uit mooie kronen en natuurlijk een prachtige ketting erbij. Kortom je kunt Barbie zo mooi maken als jij maar wilt. Wanneer je iets hebt gekozen, maar je wilt het eigenlijk niet dan kun je gewoon op undo klikken rechtsonder op het scherm. Als je er helemaal klaar voor bent klik je op next en dan krijg je Barbie te zien met haar prins. Maak Barbie nu mooi voor haar prins en speel barbie rapunzel.

Barbie rapunzel

2013-10-16

Categorie: Barbie spelletjes

Played 1631 times

tags: Geen

Instructies

Speel dit spelletje met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...