Barbie transport

Barbie transport


Barbie transportBarbie transport is een erg leuke barbie spelletje. Het is de bedoeling om in de auto van barbie allerlei speelgoed en kado's te vervoeren. Je begint het spelletje bij de lopende band. Vanaf deze lopende band vallen allerlei spullen in de achterbak van je auto. Als de spullen er allemaal in zitten is het tijd om weg te rijden. Natuurlijk is het de bedoeling om alle spullen zo snel mogelijk te vervoeren, maar het is wel belangrijk dat je oplet. Onderweg kom je allerlei heuvels en moeilijk terrein tegen. Hierdoor kunnen de spullen uit je auto vallen en dit kost je punten. Als je het einde van de level hebt gehaald mag je door naar de volgende level. Elke level is moeilijker dan de vorige level. Daarnaast heb je ook maar 3 levens. Elke keer als je auto om de kop valt of je alle spullen uit je auto laat vallen verlies je een leven. Wanneer je alle 3 levels kwijt bent moet je opnieuw beginnen. Een erg leuke barbie spelletje dus. Ga jij met barbie mee om alle spullen te vervoeren met haar mooie auto? Speel dan nu barbie transport op gratisspelletjes.nl!

Barbie transport

Instructies

Speel barbie transport met je muis.

0

Spel omschrijving

Barbie transport

Barbie transport is een erg leuke barbie spelletje. Het is de bedoeling om in de auto van barbie allerlei speelgoed en kado's te vervoeren. Je begint het spelletje bij de lopende band. Vanaf deze lopende band vallen allerlei spullen in de achterbak van je auto. Als de spullen er allemaal in zitten is het tijd om weg te rijden. Natuurlijk is het de bedoeling om alle spullen zo snel mogelijk te vervoeren, maar het is wel belangrijk dat je oplet. Onderweg kom je allerlei heuvels en moeilijk terrein tegen. Hierdoor kunnen de spullen uit je auto vallen en dit kost je punten. Als je het einde van de level hebt gehaald mag je door naar de volgende level. Elke level is moeilijker dan de vorige level. Daarnaast heb je ook maar 3 levens. Elke keer als je auto om de kop valt of je alle spullen uit je auto laat vallen verlies je een leven. Wanneer je alle 3 levels kwijt bent moet je opnieuw beginnen. Een erg leuke barbie spelletje dus. Ga jij met barbie mee om alle spullen te vervoeren met haar mooie auto? Speel dan nu barbie transport op gratisspelletjes.nl!

Barbie transport

2013-06-12

Categorie: Barbie spelletjes

Played 1191 times

Instructies

Speel barbie transport met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...