Barbie's prachtige haar

Barbie's prachtige haar


Barbie's prachtige haarIn dit leuke barbie spelletje ga je het haar van barbie mooi maken. Voor je zo ver bent moet je het haar eerst wassen. Je begint dus met het nat maken van barbie's haar. Vervolgens giet je wat zeep over het haar. Dit was je er dan weer uit met water. Vervolgens gaat er wat lotion door het haar van Barbie. Dit smeer je goed uit over het gehele haar en dit laat je dan even zitten. Als het tijd is om het er uit te wassen dan ga je dat ook doen. Vervolgens gaat er nog een soort lotion door het haar. Je doet weer precies hetzelfde. Als het tijd is om het eruit te wassen dan doe je dat weer. Vervolgens ga je het haar van Barbie drogen. Eenmaal droog kun je het haar gaan kammen. Daarna begint het leuke gedeelte. Je gaat het haar knippen, krullen of stijlen. Je kunt helemaal zelf kiezen wat je ermee wilt doen. Uiteindelijk kun je zien hoe Barbie eruit ziet. Heb jij Barbie een prachtige kapsel gegeven? Speel het spelletje dan nog een keer en kies voor een andere kapsel.

Barbie's prachtige haar

Instructies

Volg de instructies met je muis.

0

Spel omschrijving

Barbie's prachtige haar

In dit leuke barbie spelletje ga je het haar van barbie mooi maken. Voor je zo ver bent moet je het haar eerst wassen. Je begint dus met het nat maken van barbie's haar. Vervolgens giet je wat zeep over het haar. Dit was je er dan weer uit met water. Vervolgens gaat er wat lotion door het haar van Barbie. Dit smeer je goed uit over het gehele haar en dit laat je dan even zitten. Als het tijd is om het er uit te wassen dan ga je dat ook doen. Vervolgens gaat er nog een soort lotion door het haar. Je doet weer precies hetzelfde. Als het tijd is om het eruit te wassen dan doe je dat weer. Vervolgens ga je het haar van Barbie drogen. Eenmaal droog kun je het haar gaan kammen. Daarna begint het leuke gedeelte. Je gaat het haar knippen, krullen of stijlen. Je kunt helemaal zelf kiezen wat je ermee wilt doen. Uiteindelijk kun je zien hoe Barbie eruit ziet. Heb jij Barbie een prachtige kapsel gegeven? Speel het spelletje dan nog een keer en kies voor een andere kapsel.

Barbie's prachtige haar

2013-12-29

Categorie: Barbie spelletjes

Played 2257 times

tags: Geen

Instructies

Volg de instructies met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...