Ontbijt met Barbie

Ontbijt met Barbie


Ontbijt met BarbieIn dit leuke barbie spelletje ga je ontbijten met barbie. Barbie gaat haar eigen ontbijt maken en heeft jouw hulp nodig. Barbie gaat namelijk haar lievelingsontbijt maken: Pannenkoeken! Om Barbie te helpen moet je alle instructies op het scherm volgen. Zo moet je eerst de eieren breken en de inhoud in het kommetje legen. Vervolgens ga je deze eieren goed mixen. Dan ga je even snel de boter snijden. Nu komt het grote werk. Alles goed mengen met elkaar om een heerlijk beslag voor barbie klaar te maken. Zo giet je melk in het kommetje waar de eieren al in liggen. Daarna giet je wat botermelk erbij, een snufje zout, bakpoeder, bloem en vervolgens voor de smaak nog een beetje vanillie. Dit alles moet je in de goede volgorde doen anders moet je opnieuw beginnen. Als het beslag klaar is leg je een pan op het vuur. Je giet het beslag in de pan en draait de pannenkoek als hij klaar is aan 1 kant. Dit doe je tot het beslag op is. Dan heb je heerlijke pannenkoeken klaargemaakt en kan Barbie ontbijten. Ga jij Barbie helpen met het ontbijt? Speel dan nu ontbijt met Barbie op gratisspelletjes.nl!

Ontbijt met Barbie

Instructies

Volg de instructies met je muis.

0

Spel omschrijving

Ontbijt met Barbie

In dit leuke barbie spelletje ga je ontbijten met barbie. Barbie gaat haar eigen ontbijt maken en heeft jouw hulp nodig. Barbie gaat namelijk haar lievelingsontbijt maken: Pannenkoeken! Om Barbie te helpen moet je alle instructies op het scherm volgen. Zo moet je eerst de eieren breken en de inhoud in het kommetje legen. Vervolgens ga je deze eieren goed mixen. Dan ga je even snel de boter snijden. Nu komt het grote werk. Alles goed mengen met elkaar om een heerlijk beslag voor barbie klaar te maken. Zo giet je melk in het kommetje waar de eieren al in liggen. Daarna giet je wat botermelk erbij, een snufje zout, bakpoeder, bloem en vervolgens voor de smaak nog een beetje vanillie. Dit alles moet je in de goede volgorde doen anders moet je opnieuw beginnen. Als het beslag klaar is leg je een pan op het vuur. Je giet het beslag in de pan en draait de pannenkoek als hij klaar is aan 1 kant. Dit doe je tot het beslag op is. Dan heb je heerlijke pannenkoeken klaargemaakt en kan Barbie ontbijten. Ga jij Barbie helpen met het ontbijt? Speel dan nu ontbijt met Barbie op gratisspelletjes.nl!

Ontbijt met Barbie

2013-07-21

Categorie: Barbie spelletjes

Played 1150 times

tags: Geen

Instructies

Volg de instructies met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...