Mario Avontuur

Mario Avontuur


Mario AvontuurSpeel nu dit leuke mario spelletje, een van de leukste spelletjes op GratisSpelletjes.nl. Mario beleeft elke dag weer een ander avontuur en wat is nou leuker dan het avontuur samen met Mario te bleven? Spaar gouden munten, ontwijk de beesten in het spel en zorg dat je zo ver mogelijk komt! Hoe verder je komt, des te leuker het avontuur. Je kunt dus ook niet op de beestjes springen, je moet ze echt ontwijken en zorgen dat je snel naar de andere kant van het spel gaat, omdat je anders snel dood gaat. Dit is dus een iets ander mario spelletje dan je bent gewend. Des te verder je komt, des te moeilijker het wordt om in leven te blijven. Je hebt maar 1 leven en daar moet je mee zien te overleven.

Mario Avontuur

Instructies

muis

0

Spel omschrijving

Mario Avontuur

Speel nu dit leuke mario spelletje, een van de leukste spelletjes op GratisSpelletjes.nl. Mario beleeft elke dag weer een ander avontuur en wat is nou leuker dan het avontuur samen met Mario te bleven? Spaar gouden munten, ontwijk de beesten in het spel en zorg dat je zo ver mogelijk komt! Hoe verder je komt, des te leuker het avontuur. Je kunt dus ook niet op de beestjes springen, je moet ze echt ontwijken en zorgen dat je snel naar de andere kant van het spel gaat, omdat je anders snel dood gaat. Dit is dus een iets ander mario spelletje dan je bent gewend. Des te verder je komt, des te moeilijker het wordt om in leven te blijven. Je hebt maar 1 leven en daar moet je mee zien te overleven.

Mario Avontuur

2013-03-11

Categorie: Mario spelletjes

Played 3049 times

Instructies

muis

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...