Mario motocross

Mario motocross


Mario motocrossIn dit leuke mario spelletje ga je racen met mario! Dit doe je op een motorcrosser. Het is een leuk race spelletje met veel levels. Elke level race je tegen 1 andere tegenstander. Je hebt dus 1 taak en dat is winnen. Dit doe je door als 1e te eindigen. Onderweg kun je zoveel mogelijk punten sparen door allerlei objecten te verzamelen zoals gouden sterren. Maar raak niet afgeleid door het verzamelen, want het belangrijkste is om als 1e te eindigen. Als je niet als 1e eindigt moet je helaas opnieuw beginnen, omdat je pas door mag als je wint. Verder kun je hulp krijgen van de paddenstoelen die in de levels liggen. Deze geven je een boost zodat je nog sneller rijdt. Verder kun je jouw motor upgraden, zodat je met een betere motor racet. Maar dit kan pas wanneer je de hogere levels haalt. De levels kun je pas spelen als je de levels ervoor hebt gehaald. Het is een erg leuk race spelletje met mario en ook nog eens uitgebreid. Lukt het jou om alle levels vrij te spelen en elke keer als 1e te eindigen? Speel dan nu mario motocross op gratisspelletjes.nl!

Mario motocross

Instructies

Race met de pijltjestoetsen op je toetsenbord.

0

Spel omschrijving

Mario motocross

In dit leuke mario spelletje ga je racen met mario! Dit doe je op een motorcrosser. Het is een leuk race spelletje met veel levels. Elke level race je tegen 1 andere tegenstander. Je hebt dus 1 taak en dat is winnen. Dit doe je door als 1e te eindigen. Onderweg kun je zoveel mogelijk punten sparen door allerlei objecten te verzamelen zoals gouden sterren. Maar raak niet afgeleid door het verzamelen, want het belangrijkste is om als 1e te eindigen. Als je niet als 1e eindigt moet je helaas opnieuw beginnen, omdat je pas door mag als je wint. Verder kun je hulp krijgen van de paddenstoelen die in de levels liggen. Deze geven je een boost zodat je nog sneller rijdt. Verder kun je jouw motor upgraden, zodat je met een betere motor racet. Maar dit kan pas wanneer je de hogere levels haalt. De levels kun je pas spelen als je de levels ervoor hebt gehaald. Het is een erg leuk race spelletje met mario en ook nog eens uitgebreid. Lukt het jou om alle levels vrij te spelen en elke keer als 1e te eindigen? Speel dan nu mario motocross op gratisspelletjes.nl!

Mario motocross

2013-07-20

Categorie: Mario spelletjes

Played 3106 times

tags: Geen

Instructies

Race met de pijltjestoetsen op je toetsenbord.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...