Mario springen

Mario springen


Mario springenNormaal speel je met Mario door verschillende levels heen om de prinses te redden. In Mario springen speel je een hele simpele spelletje met Mario en een groene schildpad. Het is de bedoeling om zo vaak mogelijk te springen op het schild van de schildpad zonder de grond te raken of geraakt te worden door het schild. Als je geraakt wordt door het schild dan ben je game over en moet je opnieuw beginnen. De plek waar je land op de schild bepaalt welke kant het schild op schiet en hoe hard. Je kunt makkelijker vaker op het schild van de schildpad springen als je de muur gebruikt om de schild terug te laten kaatsen. Het zal even wennen zijn en oefenen voor je het onder de knie krijgt, maar als je het eenmaal een beetje door hebt zul je heel vaak kunnen springen. Durf jij de uitdaging aan en ben je behendig speel dan nu Mario springen!

Mario springen

Instructies

Beweeg Mario met de pijltjestoetsen op je toetsenbord. Springen doe je met de spatiebalk.

0

Spel omschrijving

Mario springen

Normaal speel je met Mario door verschillende levels heen om de prinses te redden. In Mario springen speel je een hele simpele spelletje met Mario en een groene schildpad. Het is de bedoeling om zo vaak mogelijk te springen op het schild van de schildpad zonder de grond te raken of geraakt te worden door het schild. Als je geraakt wordt door het schild dan ben je game over en moet je opnieuw beginnen. De plek waar je land op de schild bepaalt welke kant het schild op schiet en hoe hard. Je kunt makkelijker vaker op het schild van de schildpad springen als je de muur gebruikt om de schild terug te laten kaatsen. Het zal even wennen zijn en oefenen voor je het onder de knie krijgt, maar als je het eenmaal een beetje door hebt zul je heel vaak kunnen springen. Durf jij de uitdaging aan en ben je behendig speel dan nu Mario springen!

Mario springen

2013-03-26

Categorie: Mario spelletjes

Played 3349 times

Instructies

Beweeg Mario met de pijltjestoetsen op je toetsenbord. Springen doe je met de spatiebalk.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...