Mario Star scramble

Mario Star scramble


Mario Star scrambleMario is weer op avontuur. Dit keer niet om de prinses te redden van zijn aartsrivaal Bowser, maar om sterren te verzamelen. Mario moet in elke level sterren verzamelen om de deur te openen naar de volgende level. Pas als Mario echt alle sterren heeft verzamelt in een level kan hij door naar de volgende. Onderweg verzamelt Mario ook zoals gewoonlijk zijn gouden munten. Hij moet ook weer oppassen voor de wezens die hem zijn leven kunnen kosten. Zoals de schildpadjes met en zonder stekels. Mario groeit door het eten van paddenstoelen en kan van klein naar groot naar wit gaan. Als Mario alle sterren heeft verzamelt moet hij via dezelfde weg terug naar de deur aan het begin van de level. Als hij hierdoor gaat stopt de tijd en worden alle punten geteld. Hierna kan Mario door een volgende deur naar de volgende level. Ga jij sterren verzamelen en op avontuur met Mario? Speel dan Mario Star Scramble!

Mario Star scramble

Instructies

Beweeg Mario met de pijltjestoetsen op je toetsenbord. Springen doe je met de spatiebalk of de Z toets.

0

Spel omschrijving

Mario Star scramble

Mario is weer op avontuur. Dit keer niet om de prinses te redden van zijn aartsrivaal Bowser, maar om sterren te verzamelen. Mario moet in elke level sterren verzamelen om de deur te openen naar de volgende level. Pas als Mario echt alle sterren heeft verzamelt in een level kan hij door naar de volgende. Onderweg verzamelt Mario ook zoals gewoonlijk zijn gouden munten. Hij moet ook weer oppassen voor de wezens die hem zijn leven kunnen kosten. Zoals de schildpadjes met en zonder stekels. Mario groeit door het eten van paddenstoelen en kan van klein naar groot naar wit gaan. Als Mario alle sterren heeft verzamelt moet hij via dezelfde weg terug naar de deur aan het begin van de level. Als hij hierdoor gaat stopt de tijd en worden alle punten geteld. Hierna kan Mario door een volgende deur naar de volgende level. Ga jij sterren verzamelen en op avontuur met Mario? Speel dan Mario Star Scramble!

Mario Star scramble

2013-03-27

Categorie: Mario spelletjes

Played 4846 times

Instructies

Beweeg Mario met de pijltjestoetsen op je toetsenbord. Springen doe je met de spatiebalk of de Z toets.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...