Super Mario World

Super Mario World


Super Mario WorldMario is weer terug in zijn bekende omgeving. In het spelletje super mario world speel je met mario zoals je gewend bent. Mario is in de kasteel op weg om de prinses te bevrijden van zijn aartsrivaal Bowser. Onderweg krijgt Mario te maken met het leger van bowser, de kleine monsters, de groene en rode schildpadden. Mario moet het einde van elke level zien te bereiken zonder zijn leven te verliezen. Onderweg spaart Mario zijn gouden munten die hem punten opleveren. Mario groeit door het eten van paddenstoelen die verstopt zitten in de vraagteken blokjes. In super mario world kan je in 19 levels spelen, elke moeilijker dan zijn voorgaande. Als je even geen zin meer hebt om te spelen kun je altijd later terug komen en drukken op continue. Zo hoef je niet helemaal opnieuw te beginnen, maar kun je doorgaan waar je gebleven was. Heb jij zin om weer eens met de goeie oude mario te spelen? Speel dan nu super mario world.

Super Mario World

Instructies

Beweeg Mario met de pijltjestoetsen op je toetsenbord. Om te springen gebruik je de 'A' toets. Met de spatiebalk kun je het spel pauzeren.

0

Spel omschrijving

Super Mario World

Mario is weer terug in zijn bekende omgeving. In het spelletje super mario world speel je met mario zoals je gewend bent. Mario is in de kasteel op weg om de prinses te bevrijden van zijn aartsrivaal Bowser. Onderweg krijgt Mario te maken met het leger van bowser, de kleine monsters, de groene en rode schildpadden. Mario moet het einde van elke level zien te bereiken zonder zijn leven te verliezen. Onderweg spaart Mario zijn gouden munten die hem punten opleveren. Mario groeit door het eten van paddenstoelen die verstopt zitten in de vraagteken blokjes. In super mario world kan je in 19 levels spelen, elke moeilijker dan zijn voorgaande. Als je even geen zin meer hebt om te spelen kun je altijd later terug komen en drukken op continue. Zo hoef je niet helemaal opnieuw te beginnen, maar kun je doorgaan waar je gebleven was. Heb jij zin om weer eens met de goeie oude mario te spelen? Speel dan nu super mario world.

Super Mario World

2013-03-26

Categorie: Mario spelletjes

Played 4038 times

Instructies

Beweeg Mario met de pijltjestoetsen op je toetsenbord. Om te springen gebruik je de 'A' toets. Met de spatiebalk kun je het spel pauzeren.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...