Blog

Hallo bezoekers van www.gratisspelletjes.nl, vanaf nu draaien we op een nieuwe website welke gereed is voor de toekomst. Vele oude spelletjes draaien nog onder flash waardoor veel van deze spelletjes het niet meer doen op een mobiele telefoon of tablet pc. Onze nieuwe website is geschikt voor HTML5, en veel nieuwe spelletjes worden nu ontwikkeld voor HTML5 waardoor deze spellen ook funcioneren op tablets of mobiele telefoons. Langzaam maar zeker zullen flash spelletjes niet meer beschikbaar zijn, en wij hopen met het omzetten naar de nieuwe website in te spelen op alle vernieuwingen welke gaande zijn. 

Wij wensen iedereen veel plezier met de nieuwe website, mocht je problemen tegenkomen dan laat het ons weten via het problemen formulier op de website.

mvg

redactie www.gratisspelletjes.nl

De leukste sinterklaas spelletjes

Door    2013-11-11

Sinterklaas spelletjes

Sinterklaas vaart binnenkort weer naar Nederland om de lieve kindjes te voorzien van cadeautjes. Samen met de pieten belooft het weer een leuke feest te worden. Naast cadeautjes, heerlijke chocoladeletters, pepernoten en liedjes horen bij het sinterklaasfeest natuurlijk ook spelletjes. Daarom vind je op gratisspelletjes.nl de leukste en nieuwste sinterklaas spelletjes. Om ervoor te zorgen dat je niet uitgespeeld raakt voegen we regelmatig nieuwe spellen toe. Zo kun je leuke spelletjes spelen als "pieten op de daken". In dat spel ga je pakjes bezorgen net zoals Sint dat doet op pakjesavond. 

Daarnaast kun je ook puzzel spelletjes spelen met een Sinterklaas thema. "Sinterklaas kruiswoordpuzzel" is daar een goed voorbeeld van. In dat spel ga je een leuke kruiswoordpuzzel maken met woorden die allemaal Sinterklaas gerelateerd zijn. Zoek je een leuke manier om gedichten te maken voor de surprise dan kun je in dit spelletje op een makkelijke wijze erg mooie gedichten maken. Enorm veel keuze dus tijdens deze leuke feesttijden.

Dus zoek jij leuke sinterklaas spelletjes kijk dan hier.
Je kunt de sinterklaas spelletjes vinden onder de categorie "feestdagen"Facebook login

Door    2013-05-15

Zoals je misschien al is opgevallen is het sinds vandaag mogelijk om in te loggen met je facebook account. Dit zorgt ervoor dat je lekker makkelijk een account kunt aanmaken binnen no-time!. Je vindt het knopje "inloggen met facebook" rechtsboven op elke pagina. Wanneer je voor de eerste keer inlogt met je facebook account word je gevraagd om een username te kiezen. Dit wordt jouw username op gratisspelletjes.nl. Als je deze hebt gekozen heb je een account en kun je altijd inloggen met jouw facebook. Makkelijk he! Zo kun je oneindig veel coole spellen spelen en punten verdienen! Met je account kan je al je favoriete spellen opslaan zodat je ze elke keer makkelijk kunt vinden. Ook kan je vrienden toevoegen en berichtjes sturen naar andere leden. 

Heb je vragen of suggesties neem dan contact op met ons via het contactformulier op de index.

Groetjes,

De redactie


Nieuwe menustructuur

Door    2013-05-08

Zoals jullie wellicht al was opgevallen hebben wij het menu aan de bovenzijde van de website weer eens onder handen genomen. De site krijgt steeds meer gestalte en met de nieuwe opbouw kunnen we nu ook versneld gaan werken aan het plaatsen van nieuwe spelletjes. Mocht je een spel toegevoegd willen hebben, meld dit dan evenvia het contact formulier op de index.

groet
redactie

Aanpassingen website en spellen

Door    2013-04-05

Zoals jullie wellicht kunnen zien zijn er nog steeds vele veranderingen gaande aan onze website.  Het menu bovenin is nog steeds aan veranderingen onderhevig en ook de nieuwste spellen hebben we minder geplaatst omdat er zo meer ruimte op de website komt. Tevens staan de favorieten nu een stuk hoger waardoor je gemakkelijker bij je favoriete spelletjes kunt. Je kunt als je jezelf registreert gemakkelijk je eigen favoriete spelletjes toevoegen. Onderaan de uitleg over het spel staat de optie: Favoriet. Hiermee voeg je een spelletje toe aan je favorieten menu.

Oude inlog gegevens werken niet meer

Door    2013-03-20

Hallo

Als je al een inlog code had aangemaakt voor de oude website dan werkt deze helaas niet meer. Je zult jezelf eenmalig opnieuw moeten registreren om weer toegang te krijgen. Doe de registratie want hiermee kan je leuke dingen doen zoals je favoriete spellen bijhouden. Registreren is snel gedaan en je verdiend ook punten per gespeeld spel.

succes
redactie gratisspelletjes.nl

Registratie

Door    2013-03-16

Registreer jezelf en je kunt gemakkelijk je eigen favorieten bij gaan houden. Ook kan je punten verdienen met het spelen van de spelletjes

Vernieuwde website

Door    2013-03-11

Welkom op de vernieuwde website www.gratisspelletjes.nl

De website was toe aan een nieuw uiterlijk en met de nieuwe layout en de nieuwe technische mogelijkheden van de website zijn we nu in staat om veel meer dingen te kunnen doen voor onze bezoekers. Denk aan highscores, denk aan het toevoegen van leuke spelletjes aan je persoonlijke favorieten, direct op de site oproepbaar. Ook integratie met Facebook en andere social media mogelijkheden maken de site veel gebruiks-vriendelijker. Ook kan je nu handig via facebook spelletjes doorgeven aan je vrioenden of familie.

Uiteraard zullen er in het begin wat probleempjes optreden, gelieve deze ons dan ook te melden. Kan je een spelletje niet meer terugvinden welke je altijd speelde op onze site? Geef het door en we lossen het op.

Namens de redactie van www.gratisspelletjes.nl alvast hartelijk bedankt en veel speel plezier.


De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...