Vernieuwde website

Door    2013-03-11

Welkom op de vernieuwde website www.gratisspelletjes.nl

De website was toe aan een nieuw uiterlijk en met de nieuwe layout en de nieuwe technische mogelijkheden van de website zijn we nu in staat om veel meer dingen te kunnen doen voor onze bezoekers. Denk aan highscores, denk aan het toevoegen van leuke spelletjes aan je persoonlijke favorieten, direct op de site oproepbaar. Ook integratie met Facebook en andere social media mogelijkheden maken de site veel gebruiks-vriendelijker. Ook kan je nu handig via facebook spelletjes doorgeven aan je vrioenden of familie.

Uiteraard zullen er in het begin wat probleempjes optreden, gelieve deze ons dan ook te melden. Kan je een spelletje niet meer terugvinden welke je altijd speelde op onze site? Geef het door en we lossen het op.

Namens de redactie van www.gratisspelletjes.nl alvast hartelijk bedankt en veel speel plezier.


De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...